TENNISSTJäRNANS UDDA KäRLEKSHISTORIA – SKA GIFTA SIG MED MANNEN FRåN GATAN: ”VAD SNYGG HAN äR”

De möttes på en gata i New York för två år sedan.

Nu ska tennisproffset Garbiñe Muguruza och hennes fan gifta sig.

– Jag sa ja mitt i tårarna, säger hon till Hola!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hon har vunnit både Wimbledon och Franska öppna.

Men nu går det betydligt tyngre för forna världsettan Garbiñe Muguruza, 29. Spansk-venezuelanskan är inte ens bland de 100 bästa tennisspelarna på damsidan längre. Däremot har hon ett annat glädjeämne i livet. Hon är nämligen nyförlovad.

I en intervju med spanska Hola! delar hon med sig av historien om hur hon och fästmannen Arthur Borges träffades. Han jobbade som modell för kända märket Tom Ford i New York och hon var där 2021 för att spela US Open.

– Mitt hotell låg nära Central Park och jag var uttråkad, så jag tänkte att jag skulle ta en promenad, berättar hon.

Tyckte att han var vrålläcler

Uppenbarligen var Borges ett stort fan av Muguruza eftersom han stannade henne och bad om en bild.

– Jag går ut och stöter på honom på gatan. Plötsligt vänder han sig om och säger: ”Lycka till på US Open”. Efteråt tänkte jag: ”Wow, vad snygg han är”, säger tennisstjärnan.

De två fortsatte att hålla kontakten efter första mötet på New Yorks gator. Förra veckan, i spanska Marbella, lovade de varandra att alltid vara trogna.

– Det kändes konstigt. Jag tänkte på något annat och när han friade började jag gråta. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Jag sa ja mitt i tårarna, det var väldigt romantiskt, säger Muguruza.

Tennisproffset skriver lustigt nog: ”You had me at Hello” på sin Instagram-bild som avslöjade frieriet. Det var uppenbarligen det enda som krävdes, ett litet hej.

FOTO: Instagram

Läs mer

2023-06-01T13:36:12Z dg43tfdfdgfd