MAJA DAHLQVISTS STARKA ORD OM KAMPEN MED POJKVäNNEN – ERKäNNER NU: ”VI GJORDE ETT MISSTAG”

Maja Dahlqvist tvingas vara ifrån pojkvännen Kevin Bolger.

Nu berättar hon ärligt om känslorna kring den stora kampen.

– Vi har gjort ett misstag, säger hon till Expressen.

Maja Dahlqvist och Kevin Bolger är ett av skidvärldens hetaste par, men just nu har de båda stjärnorna, som tävlar för Sverige respektive USA, problem. Dahlqvist har under sensommaren och hösten varit öppna med att man gärna hade umgåtts just nu, i slutskedet av förberedelserna för nästa säsong, och då i Sverige, där Dahlqvist befinner sig.

Men paret umgicks i Sverige under sommaren, vilket innebar att Bolger använde upp alla de 90 dagar han hade blivit angiven i sitt turistvisum. Under sommaren har Dahlqvist och Bolger tränat tillsammans i Utah, USA, men att de tillbringade så mycket tid i Sverige innebär att Bolger nu inte får vara mer i Sverige. Paret har ansökt om ytterligare dagar, och Dahlqvist har i intervjuer vädjat om hjälp och lösningar på problemet.

Men någon hjälp har stjärnan ännu inte fått, och Dahlqvist beskriver läget som hopplöst, och att hon ”inte kan göra mer just nu”.

– Det är tufft för Kevin som inte kan förbereda sig för säsongen ordentligt, säger Dahlqvist till Expressen, och fortsätter:

– Jag vill ju umgås med honom så klart, men det handlar mer om hans skidåkning. Han behöver ett visum för att kunna tävla och göra sitt jobb. 

“Ett misstag”

Bolger står utanför det amerikanska landslaget, och att han inte kan vara i Sverige och träna med bra förutsättningar hämmar honom. Och Maja Dahlqvist grämer sig över all tid som paret tillbringade i Sverige under sommaren. Hon erkänner att det var ”ett misstag”.

– Hade vi vetat hur svårt det skulle vara skulle vi ha lagt om planerna under sommaren för att se till att han hade några veckor i Sverige innan världscupspremiären, säger hon.

Kevin Bolger ser, i och med visumstrulet, ut att missa den traditionsenliga Sverige-premiären i Gällivare, men även världscuppremiären i Raka. Enligt Expressen ska han dock ha en plats i världscuptävlingarna i både Östersund och Trondheim. Maja Dahlqvist säger, skämtsamt, trots allt följande:

– Men vi hade en bra midsommar i alla fall.

LÄS MER: Stina Nilssons starka bekännelse inför nya säsongen – sätter nu tydligt ned foten: ”Jag vill helst inte ha det”

The post Maja Dahlqvists starka ord om kampen med pojkvännen – erkänner nu: ”Vi gjorde ett misstag” appeared first on Sportbibeln.

2023-10-26T06:06:21Z dg43tfdfdgfd