JANNE ANDERSSON BRYTER TYSTNADEN OM ZLATAN IBRAHIMOVIC: ”DäRFöR äR HAN INTE MED I LANDSLAGET”

I dag tog Janne Andersson ut ny landslagstrupp.

Då fanns inte Zlatan Ibrahimovic med i EM-kvallaget.

Nu ger förbundskaptenen svar på tal om 41-åringen.

Senaste året har varit riktigt jobbigt för Zlatan Ibrahimovic och hans skadeproblem. Den nya säsongen inleddes i höstas med rehabilitering för 41-åringen och våren har varit ännu värre.

Zlatans problem

För varje gång som ”Ibra” har lyckats komma tillbaka har en ny skada förstört för honom igen. Senaste beskedet var att han gjorde allt för att hinna bli spelklar till Milans sista matche för säsongen mot Hellas Verona på söndag.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Det rapporterades om att svenske anfallsstjärnan tränade dubbla pass för att komma tillbaka snabbare än tänkt. Men enligt Milannews kommer den drömmen om en sista match på San Siro inte att bli verklighet för Ibrahimovic, då han inte är i spelbart skick än.

LÄS MER: Landslagsstjärnan Emil Forsbergs otroliga gest till forna klubben – som hela fotbolls-Sverige älskar

Janne förklarar

På onsdagen kom nästa bakslag för Zlatan när Janne Andersson offentliggjorde Sveriges nya landslagstrupp. Blågult ska möta Österrike i EM-kvalet och bland alla namnen fanns inte Zlatan Ibrahimovic med.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Nu erkänner svenske förbundskaptenen varför 41-åringens namn inte fanns med bland de uttagna namnen.

– Jag har pratat med honom och vi hade ett bra snack som alltid. Nu är han inte skadefri och därför är han inte med. Mycket mer än så har jag inte pratat med honom om. Ni får fråga honom själv, säger Janne på presskonferensen.

LÄS MER: Zlatan tar förstaplatsen före både Leif GW Persson och Kungen på prestigefulla listan av svenska folket

Senaste gången Zlatan Ibrahimovic spelade match för Milan var i mitten på mars. Med största sannolikhet var det hans allra sista framträdande i den rödsvarta tröjan då kontraktet går ut i sommar och en förlängning inte är aktuell i dagsläget.

Vill du se Zlatan i svenska landslaget igen? Dela artikeln och säg din åsikt!

The post Janne Andersson bryter tystnaden om Zlatan Ibrahimovic: ”Därför är han inte med i landslaget” appeared first on Sportbibeln.

2023-05-31T12:31:05Z dg43tfdfdgfd