ZLATAN IBRAHIMOVIC SäGER NEJ TILL MONZA OCH PENSION FöR DEN HäR GåNGEN

Orden från Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har ingen avsikt att lägga av: "Funderar jag på att sluta? Jag tror inte det. Om jag ska fortsätta spela? Jag tror det."

Svensken tänker bara på AC Milan, med sinnesfrid från Adriano Galliani: "Han har ringt mig varje dag i tre år, han berättar alltid för mig att Monza är vackert, att det finns en vacker natur och att det redan finns ett kontrakt på bordet. Men vi är inte där: jag är en AC Milan-spelare och jag är stolt över att vara det. Vid en viss ålder finns det inget ego, du behöver inte bevisa dig själv. Jag är här för att hjälpa Milan, inte som nu. Jag vill vara på planen, jag kan hjälpa till mycket mer där."

"Jag mår bra i Milan, Milan är mitt hem - Ibra fortsatte - Om mitt kontrakt vet jag ingenting, förra året sa jag till Maldini: 'du gör det'. Och jag fick ett papper att skriva på. Jag vet inte vad som står i det, kanske blir det ett år till. Det är tillräckligt för mig att veta att jag är en AC Milan-spelare och då vet jag vad jag måste göra, resten spelar ingen roll. Jag bryr mig bara om att komma tillbaka på planen, annars minskar glädjen. Jag har fortfarande viljan, men jag behöver balans.

2023-06-03T21:49:56Z dg43tfdfdgfd