ZLATAN IBRAHIMOVIćS PERSONLIGA HäLSNING TILL JANNE ANDERSSON: "VI HAR VARIT HåRDA I VåRA BESLUT"

Ibrahimović, som spelade under deras ledning under en kort period, uttryckte sin tacksamhet och uppskattning i ett videoklipp publicerat på Svenska Fotbollförbundets Instagramkonto.

Läs också

Matt LeBlancs hjärtskärande reaktion på Matthew Perrys död

Förvånande besked från Coop: Stänger stor butik

Expertens tips: Så håller du koll på matens hållbarhet i frysen

I sitt meddelande till Janne Andersson sa Zlatan:

"Tjena Janne, Zlatan här. Ett stort tack för chansen jag fick. Den varade inte länge, den kunde ha varat längre, och den kunde ha börjat tidigare. Men det är mitt fel, så… Jag vill bara säga att det har varit roligt att lära känna den riktiga Janne och vi har haft kul ihop. Vi har pratat mycket, vi har skrattat, vi har varit hårda i våra beslut. Men det är så det är."

Vidare riktade Ibrahimović en särskild hyllning till assisterande förbundskapten Peter Wettergren:

"Peter! Jag vill bara säga ett stort grattis för det du tillfört landslaget. Du har bidragit med mycket, även om inte du synts till i varje stund. Du jobbar i bakgrunden och du har gjort ett fantastiskt jobb. Jag vill bara säga att jag är tacksam att jag lärt känna dig. Du har en fotbollshjärna som få andra har."

Andra spelare som också skickade hälsningar till Andersson och Wettergren inkluderade Marcus Berg, Andreas Granqvist, Dejan Kulusevski och Emil Forsberg.

Deras bidrag till det svenska landslaget och deras påverkan på spelarna framhävdes i dessa hälsningar, vilket visar på deras betydande roll i svensk fotboll.

Läs också

Putins talesperson avfärdar krigsrykten som 'helt oacceptabel galenskap

Zelensky varnar för Putins nya plan

Finland och Estland misstänker attack: Stänger gränserna

2023-11-20T07:00:00Z dg43tfdfdgfd